FC DE KIKKER

In FC De Kikker werkt de Johannesschool (AMOS) intensief samen met openbare basisschool De Globe (STWT). Deze samenwerking is uniek en tegelijkertijd logisch.

Beide scholen vertegenwoordigen twee schoolbesturen (zowel openbaar als bijzonder) en werken samen met de partners uit de buurt (in het gebouw ‘De Kikker’) om een Familiecentrum te worden voor Osdorp Midden.
Deze samenwerking geeft de energie om de oorspronkelijke visie van de gemeente bij de bouw van De Kikker nu ook eindelijk uit te gaan voeren.

FC De Kikker is een leuke plek  waar we elkaar ontmoeten en leren kennen.

Voor kinderen is het in De Kikker ook na schooltijd geweldig!
Zo kan uw kind deelnemen aan het naschoolse aanbod (NSA ‘De Kikker’) waarbij uw kind zich kan ontwikkelen op het gebied van muziek, dans of robotica.
Wellicht wil uw kind deelnemen aan een activiteit op Stadsboerderij Osdorp.
Er zijn opties genoeg!

In FC De Kikker kunt u als ouder ook terecht!
U kunt er taallessen volgen, er wordt regelmatig een leuke activiteit georganiseerd en er is een heuse koffiebar in onze prachtige Wintertuin met heerlijke koffie elke ochtend!

Ook voor voor (hulp)vragen kunt u gewoon bij ons terecht.
Het Ouder en Kindteam Nieuw-West kan u helpen bij opvoedvragen, voor vragen over ontwikkeling van uw jonge kind kunt u terech bij de collega’s van Impuls (voorschool) en voor uw baby bij het consultatiebureau. U kunt er taallessen volgen, u kunt het Buurtteam benaderen tijdens de spelinloop of gewoon aan de koffiebar in de Wintertuin.

En misschien heeft u zelf een enorm goed idee!
Laat vooral weten wat we voor u kunnen doen of organiseren. 

We horen heel graag van u! 

Samen staan we sterk

We kunnen in FC De Kikker niet zonder elkaar, en dat willen we ook niet.

Samen krijgen we het voor elkaar.

Dit zijn de partners die met ons meewerken en die ook voor u, uw kind en uw gezin klaarstaan.

Gewoon in FC De Kikker.